Transport gratuitpentru comenzi peste 500 lei.

WhatsApp:0721.55.55.56

Email:familyaqua@gmail.com

Coș

Distribuitori nationali

Nu va “distrugeti” reputatia personala sau a societatii pe care o conduceti, distribuind produse la care se practica un adaus de 400 % peste pretul practicat pe piata internationala, pentru produse identice. Multi dintre Dumneavoastra stiu despre ce este vorba ! Orientati-va cat mai bine inainte de a lua o decizie ! Reputatia se cladeste greu si se pierde foarte usor ! Dar pe cei care va indeamna sa faceti asa ceva nu ai intereseaza reputatia Dumneavoastra, scopul lor e altul. Nu ascultati sfaturi mincinoase, NIMENI nu este dispus sa plateasca de cinci ori mai mult, INDIFERENT DE SITUATIA MATERIALA ! Ganditi-va ca ati vandut un echipament si peste cateva zile, clientul obtine din diferite surse media informatia legata de pretul real. Se va considera INJOSIT si PACALIT. Veti mai putea vreodata da ochii cu el ?

Foarte multe societati sunt interesate de modul in care pot deveni distribuitori zonali ai produselor FAMILY AQUA. Va rugam sa completati datele pentru crearea contului si sa ne transmiteti cat mai multe informatii legate de identificare, date de contact, profil si istoricul societatii. Raspunsul va fi remis foarte promt. Va rugam introduceti numai parola primita de la sediul central.
Totodata persoanelor fizice le recomandam posibilitatea de a construi o afacere personala .
Dacă, asemenea multor oameni, nu aveţi timp, bani şi vă neglijaţi viaţa de familie, este timpul sa schimbaţi ceva in viaţa dumneavoastra.
Succesul FAMILY AQUA este legat de relaţiile interpersonale, veţi avea succes dacă ajutati alte persoane să aibă succes si sanatate.

Ca Distribuitor FAMILY QUA , vă puteţi lansa propria afacere, vă puteţi realiza visurile şi puteţi trăi viaţa pe care o meritaţi.
Avantaje :
Castiguri fara limita !
Lucrati numai pentru dumneavoastra !
Nu mai aveti sefi si nici obligatii.
Castigati dupa cat munciti, cat doriti !
Obineti profit fara mari investitii
Aveti mai mult timp liber pentru familie !

 

Apasand tasta “Chat” din dreapta meniului, puteti fi in legatura cu noi “ON-LINE” , intre 9.00 si 17.00, de luni pana vineri.
Pentru comenzi, informatii sau reclamatii puteti apela oricand la formularul de contact de la rubrica CONTACT, urmand ca in timpul saptamanii sa primiti raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil, sau ne puteti suna intre orele 09 si 17.00, de luni pana vineri, la urmatoarele numere de telefon: • 0721.55.55.56; • 0766.55.55.56; • 0241.55.55.56. • 0722.28.55.84. Pentru informatii detaliate legate de montaj, reglaje, intretinerea echipamentelor si service va rugam sa sunati la: • 0723.55.88.88; • 0768.55.55.56. PROGRAM: de luni pana vineri, intre orele 09.00- 17.00.