Transport gratuitpentru comenzi peste 500 lei.

WhatsApp:0721.55.55.56

Email:familyaqua@gmail.com

Coș

Retur produs/ inlocuire

Returnarea produselor si solicitarea restituirii

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

Family Aqua , ofera un termen pentru retur extins la 14 de zile calendaristice.

Condiţiile şi modalităţile de exercitare a dreptului de denunţare unilaterală, pentru cazurile prevăzute în prezenta ordonanţă, sub forma clauzei următoare: „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”, redactată cu caractere îngroşate. În cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fără cerere de comandă din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs sau prin intermediul nostru platind taxa de transport in valoarea de 20 lei. Aceasta taxa va fi oprita din contravaloarea ca trebuie restituita.

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Nu vor fi acceptate pentru retur produsele ce prezinta urme de utilizare , produsele desigilate, carora le lipsesc etichetele sau ambalajele originale, produse care au ambalajele deteriorate sau rupte , produsele care au fost returnate fara ambalajul de protectie initial , produse care au suferit deteriorari sau urmare a ambalarii necorespunzatore, produsele ce nu contin toate accesoriile cu, care au fost livrate.

In cazul in care se returneaza un produs ce nu indeplineste conditiile de mai sus iar returul este respins si doriti re-expedierea produsului returnat si respins va trebuii sa platiti direct costul transportului in valoare de 40 lei la curier format din 20 lei tur si 20 lei returul produsului.(exceptiei fac localitatile cu km suplimentari-unde costul transportului se va calcula in functie de destinatie)

Vom returna toate sumele incasate, inclusiv contravaloarea taxei de transport din care se va opri taxele de transport pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile din momentul receptionarii produselor returnate intr-un cont bancar aflat pe numele cumparatorului.

Cerea de retur se face prin email la adresa: familyaqua@gmail.com. Aceasta trebuie sa contina:

  • Cod comanda
  • Motiv retur
  • Titular / Cont iban – (contul in care se va face returnarea banilor)